Accessoires

Accessoires voor elke boot en watersport liefhebber

Aanbod

In de kleine shop vindt u de nodige accessoires welke voor een watersporter onontbeerlijk zijn. Zo vindt u een diversiteit aan onderhoudsmiddelen, smeermiddelen, bootaccessoires, touwen, zwemvesten, waterski’s etc. Al deze materialen zijn van een a-keuze in lijn met onze vaartuigen.

Tevens hebben wij voor Honda, Mercury en Mercruiser sterndrives alle gangbare onderdelen op voorraad evenals de meest gangbare schroeven. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Mercury en Honda.

Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud. Met onze eigen trailerhelling en kraan zijn wij in staat boten in en uit het water te halen waarna wij voor u een onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren en de winterstalling kunnen verzorgen.

Buitenboordmotoren

Kortstaart, langstaart,  4-takt of elektrische buitenboordmotor kopen? Schellingerhoudt is al ruim 55 jaar dealer van de twee topmerken Mercury en Honda. Uiteraard is er ook een ruim aanbod van gebruikte buitenboordmotoren.

Boten

Zoekt u een nieuwe of gebruikte boot, dan bent u ook bij Schellingerhoudt aan het juiste adres. Wij zijn dealer van verschillende merken boten zoals Honwave rubberboten, Vortex rubberboten en Quicksilver rubberboten. 

Offerte aanvragen voor een boot en/of buitenboordmotor?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen één dag een gepaste prijs.