Accessoires

Speciaal voor u geselecteerd

Accessoires voor elke boot en watersport liefhebber

In de kleine shop vindt u de nodige accessoires welke voor een watersporter onontbeerlijk zijn. Zo vindt u een diversiteit aan

onderhoudsmiddelen, smeermiddelen, bootaccessoires, touwen, zwemvesten, waterski’s etc. Al deze materialen zijn van een a-keuze in lijn met onze vaartuigen. Tevens hebben wij voor Honda, Mercury en Mercruiser sterndrives alle gangbare onderdelen op voorraad evenals de meest gangbare schroeven. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Mercury en Honda.

Boot en watersport accessoires

Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud. Met onze eigen trailerhelling en kraan(max. 3200 kg) zijn wij in staat kleinere schepen in en uit het water te halen.

Accessoires

In de shop vindt u de nodige watersport-artikelen welke voor een watersporter onontbeerlijk zijn. Reddingsvesten, landvasten, ankers, stootwillen, het is maar een kleine greep uit onze voorraad.

Onderdelen

Ook voor onderdelen voor uw buitenboordmotor en Mercruiser sterndrives kunt u bij ons terecht. Tevens maken wij gebruik van het Mercury demo-prop programma. U kunt de schroef eerst proberen voordat u tot aanschaf over gaat.

Contact

Wij helpen u graag met uw keuze

Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw boot. Vul hieronder uw contact gegevens in. Wilt u gelijk antwoord op uw vragen, kom dan eens langs op de Ondernemingsweg 11 in Alphen aan den Rijn

Merken

In ons assortiment