Boten

Speciaal voor u geselecteerd

Nieuwe en gebruikte boten

Zoekt u een nieuwe of gebruikte boot, dan bent u ook bij Schellingerhoudt aan het goede adres. Wij zijn dealer van verschillende merken boten.

U klikt hieronder op nieuwe of gebruikte motoren. Vervolgens kunt u kiezen voor de merknaam, waarna u op de betreffende pagina komt. Aangezien wij een universeel watersportbedrijf zijn, kunnen wij u desgewenst ook andere merken boten leveren.

Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud. Met onze eigen trailerhelling en kraan(max. 3200 kg) zijn wij in staat kleinere schepen in en uit het water te halen.

Accessoires

In de shop vindt u de nodige watersport-artikelen welke voor een watersporter onontbeerlijk zijn. Reddingsvesten, landvasten, ankers, stootwillen, het is maar een kleine greep uit onze voorraad.

Onderdelen

Ook voor onderdelen voor uw buitenboordmotor en Mercruiser sterndrives kunt u bij ons terecht. Tevens maken wij gebruik van het Mercury demo-prop programma. U kunt de schroef eerst proberen voordat u tot aanschaf over gaat.

Contact

Wij helpen u graag met uw keuze

Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw boot. Vul hieronder uw contact gegevens in. Wilt u gelijk antwoord op uw vragen, kom dan eens langs op de Ondernemingsweg 11 in Alphen aan den Rijn

Merken

In ons assortiment