buitenboordMotoren

Kortstaart, langstaart, 4-takt of elektrische buitenboordmotor kopen? Schellingerhoudt V.O.F. is al ruim 55 jaar dealer van de twee topmerken Mercury en Honda. Elke uitvoering van deze motoren is nieuw bij ons verkrijgbaar. Uiteraard is er ook een ruim aanbod van gebruikte buitenboordmotoren. Alle motoren zijn in onze werkplaats in een topconditie gebracht. Gegarandeerd voor nog jaren vaarplezier.

Categorieën

schellingerhoudt buitenboordmotoren

Gebruikte buitenboordmotoren

Occasion, tweedehands buitenboordmotoren. Gegarandeerd nog jaren vaarplezier.

honda buitenboordmotoren

Honda buitenboordmotoren

Stille, duurzame en betrouwbare buitenboordmotoren. Variërend van 2.4 pk tot 250 pk. Standaard 3 jaar garantie.

mercury buitenboordmotoren

Mercury buitenboordmotoren

Betrouwbare, krachtige en efficiënte buitenboordmotoren. Variërend van 2.5 pk tot 600 pk. Standaard 3 jaar garantie.

Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud. Met onze eigen trailerhelling en kraan zijn wij in staat kleinere schepen in en uit het water te halen waarna wij voor u een onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren en de winterstalling kunnen verzorgen.

Boten

 Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Bekijk dan eens ons brede aanbod Honwave rubberboten, Quicksilver rubberboten, Vortex rubberboten of polyesterboten. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw boot. 

Accessoires & Onderdelen

Diverse watersportartikelen zoals reddingsvesten, landvasten, ankers en stootwillen zijn in onze winkel verkrijgbaar. Ook voor onderdelen voor uw buitenboordmotor en Mercruiser sterndrives kunt u bij ons terecht.

Offerte aanvragen voor een boot en/of buitenboordmotor?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen één dag een gepaste prijs.