Euroskiff

Door ons ontwikkeld model

De Euroskiff

Na jarenlang dealer te zijn geweest van Carolina Skiff hebben we zelf een boot ontwikkeld, genaamd de Euroskiff. Deze boot is in twee lengtes te krijgen.

De Euroskiff 14 met een lengte van 4.25 m en de Euroskiff 16 met een lengte van 4.95 m. Een zeer geschikte boot voor de sportvisserij, professioneel gebruik of voor de particulier die een no-nonsense boot zoekt. Leverbaar in iedere kleur. Zeer stabiel door de Semi-V romp en naar eigen inzicht in te delen

Kenmerken

Eigen ontwerp van de Fa. Schellingerhoudt

Wat is zo kenmerkend aan de Euroskiff:

  • Over het ontwerp is nagedacht, wat zoveel betekent als: – mooie en functionele vorm – degelijk van constructie – zeer goede vaareigenschappen.
  • Zeer grote stabiliteit.
  • Goede manouvreerbaarheid ongeacht motorvermogen.
  • Indeling geheel naar eigen wensen.
  • Veel accessoires beschikbaar.
  • Casco wordt in eigen beheer gemaakt van een hoogwaardige polyester.
  • Gemaakt voor multifunctioneel gebruik.

Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud. Met onze eigen trailerhelling en kraan(max. 3200 kg) zijn wij in staat kleinere schepen in en uit het water te halen.

Accessoires

In de shop vindt u de nodige watersport-artikelen welke voor een watersporter onontbeerlijk zijn. Reddingsvesten, landvasten, ankers, stootwillen, het is maar een kleine greep uit onze voorraad.

Onderdelen

Ook voor onderdelen voor uw buitenboordmotor en Mercruiser sterndrives kunt u bij ons terecht. Tevens maken wij gebruik van het Mercury demo-prop programma. U kunt de schroef eerst proberen voordat u tot aanschaf over gaat.

Contact

Wij helpen u graag met uw keuze

Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw boot. Vul hieronder uw contact gegevens in. Wilt u gelijk antwoord op uw vragen, kom dan eens langs op de Ondernemingsweg 11 in Alphen aan den Rijn

Merken

In ons assortiment