Motoren

Speciaal voor u geselecteerd

Nieuwe en gebruikte motoren

Mercury en Honda, twee topmerken waar we reeds 50 jaar dealer van zijn. U klikt op de merknaam waarna u op de betreffende pagina komt. Uiteraard is er ook een ruim aanbod van gebruikte buitenboordmotoren. Alle motoren zijn in onze werkplaats in een topconditie gebracht. Gegarandeerd voor nog jaren vaarplezier. Klik op gebruikt om ons aanbod te zien.

Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud. Met onze eigen trailerhelling en kraan(max. 3200 kg) zijn wij in staat kleinere schepen in en uit het water te halen.

Accessoires

In de shop vindt u de nodige watersport-artikelen welke voor een watersporter onontbeerlijk zijn. Reddingsvesten, landvasten, ankers, stootwillen, het is maar een kleine greep uit onze voorraad.

Onderdelen

Ook voor onderdelen voor uw buitenboordmotor en Mercruiser sterndrives kunt u bij ons terecht. Tevens maken wij gebruik van het Mercury demo-prop programma. U kunt de schroef eerst proberen voordat u tot aanschaf over gaat.

Contact

Wij helpen u graag met uw keuze

Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw boot. Vul hieronder uw contact gegevens in. Wilt u gelijk antwoord op uw vragen, kom dan eens langs op de Ondernemingsweg 11 in Alphen aan den Rijn

Merken

In ons assortiment