Over ons

Sinds 1965

Schellingerhoudt V.O.F. is een echt familiebedrijf en al ruim 55 jaar Mercury, Mercruiser en Honda dealer.
Wij verkopen uitsluitend officiële A-kwaliteit producten van onze dealers. Het gehele assortiment buitenboordmotoren van Mercury, Mercruiser en Honda, van 2.4 tot 600 pk, is bij ons verkrijgbaar en uitmuntende service is altijd bij de prijs inbegrepen. Niet alleen voor een nieuwe, maar ook voor een gebruikte buitenboordmotor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven gebruikte motoren eerst een grote servicebeurt zodat u nog jaren plezier kan hebben van uw motor.

Tevens verkopen wij een breed assortiment aan boten. Denk bijvoorbeeld aan het gehele assortiment Honwave rubberboten. Een Honwave rubberboot is verkrijgbaar in een lengte van 2 tot 4 meter en in verschillende breedtes. Ook zijn verschillende soorten Vortex en Quicksilver rubberboten bij ons verkrijgbaar. Aangezien wij een universeel watersportbedrijf zijn is het ook mogelijk om boten die niet in ons assortiment zitten te leveren.
Benieuwd geworden? Maak een afspraak of kom langs! Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 18:00. ’s avonds alleen op afspraak.

Tevreden klanten

Beoordeling van onze klanten

Jaar ervaring