Over ons

Kwaliteit, Service en aandacht zijn hier vanzelfsprekend

Schellingerhoudt V.O.F. is een echt familiebedrijf en al ruim 50 jaar Mercury, Mercruiser en Honda dealer.

Wij verkopen uitsluitend officiële A-kwaliteit producten van onze dealers. Het gehele assortiment motoren van Mercury, Mercruiser en Honda, van 2.4 tot 350 pk, is bij ons verkrijgbaar en uitmuntende service is altijd bij de prijs inbegrepen. Niet alleen voor een nieuwe, maar ook voor een gebruikte motor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven gebruikte motoren eerst een grote servicebeurt zodat u nog jaren plezier kan hebben van uw motor.

Tevens verkopen wij een breed assortiment aan boten. Denk bijvoorbeeld aan het gehele assortiment Honwave rubberboten. Een Honwave rubberboot is verkrijgbaar in een lengte van 2 tot 4 meter en in verschillende breedtes. Ook zijn verschillende soorten Vortex rubberboten bij ons verkrijgbaar: Vortex RIB, Vortex Airdeck serie, Vortex Honey Comb serie, Vortex S-line of de Vortex Heavy Duty, een ideale rubberboot voor vissers. Ook voor Caribe RIBS of Oudhuijzer sloepen bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien wij een universeel watersportbedrijf zijn is het ook mogelijk om boten die niet in ons assortiment zitten, te leveren.

Benieuwd geworden? Maak een afspraak of kom langs!
Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 18:00. ’s avonds alleen op afspraak.

Stalling onderhoud
Stalling en onderhoud kleine schepen

Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud. Met onze eigen trailerhelling en kraan(max. 3200 kg) zijn wij in staat kleinere schepen in en uit het water te halen.

Accessoires

In de shop vindt u de nodige watersport-artikelen welke voor een watersporter onontbeerlijk zijn. Reddingsvesten, landvasten, ankers, stootwillen, het is maar een kleine greep uit onze voorraad.

Onderdelen

Ook voor onderdelen voor uw buitenboordmotor en Mercruiser sterndrives kunt u bij ons terecht. Tevens maken wij gebruik van het Mercury demo-prop programma. U kunt de schroef eerst proberen voordat u tot aanschaf over gaat.

Contact

Wij helpen u graag met uw keuze

Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw boot. Vul hieronder uw contact gegevens in. Wilt u gelijk antwoord op uw vragen, kom dan eens langs op de Ondernemingsweg 11 in Alphen aan den Rijn

Merken

In ons assortiment