Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud

Met onze eigen trailer helling en kraan (max. 3200 kg), zijn wij in staat moeiteloos kleinere schepen in en uit het water te halen. De boten worden opgeslagen in een verwarmde afgesloten ruimte. Uw boot kan natuurlijk door ons worden schoongemaakt en onderhouden.

Alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door uiterst bekwame en kundige specialisten. Dus geen zorgen meer!

Aan het einde van het vaarseizoen brengt u uw boot waarna wij alle zorg van u overnemen. Hierdoor kunt u zorgeloos aan het nieuwe vaarseizoen beginnen.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:

  • Stalling op de wal overdekt
  • Reinigen van het onderwaterschip
  • Vakkundige reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
Stalling onderhoud
Stalling en onderhoud kleine schepen

Stalling & Onderhoud

Ons bedrijf is perfect uitgerust voor stalling en onderhoud. Met onze eigen trailerhelling en kraan(max. 3200 kg) zijn wij in staat kleinere schepen in en uit het water te halen.

Accessoires

In de shop vindt u de nodige watersport-artikelen welke voor een watersporter onontbeerlijk zijn. Reddingsvesten, landvasten, ankers, stootwillen, het is maar een kleine greep uit onze voorraad.

Onderdelen

Ook voor onderdelen voor uw buitenboordmotor en Mercruiser sterndrives kunt u bij ons terecht. Tevens maken wij gebruik van het Mercury demo-prop programma. U kunt de schroef eerst proberen voordat u tot aanschaf over gaat.

Contact

Wij helpen u graag met uw keuze

Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw boot. Vul hieronder uw contact gegevens in. Wilt u gelijk antwoord op uw vragen, kom dan eens langs op de Ondernemingsweg 11 in Alphen aan den Rijn

Merken

In ons assortiment